Πληροφορίες Αποστολής

Αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών και να πάρετε τα λεφτά σας.


1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας σας. 


Η απόδειξη της αγοράς σας στέλνεται ηλεκτρονικά στο email που καταχωρείτε στη φόρμα παραγγελίας.


2. ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη μέρα παραλαβής και γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με τον πρωτότυπο αποδεικτικό παραγγελίας.

2. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.


Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα.


Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 

1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας, σάς παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Για να γίνει η επιστροφή/αλλαγή πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που έχουμε στην ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

 

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα μας.

 

3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά .

Σε περίπτωση που το προϊόν που είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (για μία φορά ανά παραγγελία, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση), πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

4. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς(επιστρέφεται η καθαρή αξία προϊόντων και στέλνουμε μια ακυρωτική απόδειξη αγοράς στο email που καταχωρείτε στη φόρμα παραγγελίας).

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υποδείξει η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.


Καθυστερημένη/Χαμένη Επιστροφή χρημάτων

Εάν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα(όπως αναφέρεται παραπάνω).

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα σας, διότι συχνά μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.

Εάν έχετε κάνει τα παραπάνω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα μας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

 

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή μας.

 

10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή σε παραγγελίες θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5,90 Ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση δεν θα υπάρχει επιβάρυνση.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ». Η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 2 - 6 εργάσιμων ημερών.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης κάθε πώλησης είναι, η ημερομηνία καταβολής του αντίστοιχου ποσού αντικαταβολής στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας από την εταιρεία ταχυμεταφορών.